Reklamı Geç

UŞAK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ ÇEVRE FARKINDALIĞINA İMZA ATTI

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri Halkla İlişkiler Ve Reklamcılık Dersi Kapsamında Latife Hanım Anaokulu 5-6 Yaş Grubu Öğrencileri İle Çevre Farkındalığını Kazandırabilmek İçin, Bilinçlendirme Çalışmaları ile etkinliklerini yürüttüler.

UŞAK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ ÇEVRE FARKINDALIĞINA İMZA ATTI
Advert

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla ilişkiler Ve Reklamcılık 3. Sınıf İkinci Öğretimi Öğrencileri; Ezgi Sude Çevrik, Rabia Esendemir ve Süleyman Samet Kurt  Prof. Doç. Dr. Murat Sezgin Önderliğinde Halkla İlişkiler Ve Reklamcılık Dersi Kapsamında Latife Hanım Anaokulu 5-6 Yaş Grubu Öğrencileri İle Çevre Farkındalığını Kazandırabilmek İçin, Bilinçlendirme Çalışmaları ile etkinliklerini yürüttüler.

 


Latife Hanım Öğrencileri Çevreye Artık Daha Duyarlı
Yapılan Bilinçlendirme Çalışmaları İle  5-6 Yaş Grubu Latife Hanım Öğrencilerine İzletilen Animasyon Filmler İle Çevreyi Nasıl Koruyabiliriz ? Çevremizde Nasıl Duyarlı İnsan Oluruz ? Başlıkları Altında Öğrenciler Şimdi ki Zaman ve Gelecek Zaman İçin Çevreye Artık Daha Duyarlı.
Latife Hanım Öğrencileri İçin Çevreyi Korumak Artık Çok Eğlenceli
Öğrenciler İle Yapılan Eğlenceli ve Motor Becerilerini Geliştiren Oyunlar Ardından Geri Dönüşüm Malzemeleriyle Yapılan Çevre Robot Kutuları İle  Çevre de ki Atık Malzemeleri Toplayarak, Daha Güzel ve Temiz Bir Çevre de Yaşanabileceği Eğlence Dolu Anlar ve Üniversite Öğrencileri İle Anaokulu Öğrencileri Arasında Kurulan Güçlü Bağ İle Gerçekleştirildi. Öğrencilerin Çevre Robotu Tanıtımında Yer Alan “ Bu Robotların Acıkan Karnını Çevremizde ki Pil, Mavi Kapak Ve Kağıtlar İle Doyurabiliriz” Cümlesi İle Anaokulu Öğrencileri Hevesli Bir Şekilde Atıkları Toplarken Artık Çevreyi Korumak Onlar İçin Daha Eğlenceli.


 Latife Hanım’da Her Sınıf İçin Çevreye Bir Fidan
Latife Hanım Anaokulu Öğrencilerine ‘’Bir Ağaç Bir Nefes’’ Sloganı İle Ağaçları Korumanın, Ağaç Bakımının ve Ağaçların Dünyamızda Ne Kadar Önemli Olduğu Konusu Anlatılarak, Bu Yaş Gruplarına Uygun Görseller İle Desteklendi. Ardından Her Sınıf İçin Latife Hanım Anaokulu Bahçesine Öğrenciler İle Verimli ve Eğlenceli Sohbet Geçirilen Vakit Eşiliğinde Fidan Dikimi Gerçekleştirildi.
Latife  Hanım Anaokulu Müdür Yardımcısı Aslı Tuna “ Yürütmekte Olduğunuz Çevre Farkındalık Etkinliğinde Yaş Gruplarımıza Uygun Dil, İletişim ve Motor Becerilerine Uygun Aktiviteler İle Verimli Bir Süreç Gerçekleştirdiniz. Müdürü Yardımcısı Olduğum Okul ve Öğrencilerimiz Adına Teşekkür Ederim” Sözleri İle Memnuniyetini Belirtti.
Uşak Üniversitesi Öğrencileri  Ezgi Sude Çevrik, Rabia Esendemir, Süleyman Samet Kurt Prof Doç.Dr Murat Sezgin Önderliğinde Halkla İlişkiler Kampanyaları Ders Kapsamında Çevre Farkındalığı Kazandırma Kampanyaları İle Etkinliklerini Latife Hanım Anaokulu Öğrencileri ile Devam Edecek.

Haberi Yorumlayabilirsiniz...
Kalan karakter sayısı : 500